Έχετε πάντα το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο. Η περίοδος επιστροφής υπολογίζεται από την ημέρα παράδοσης της παραγγελία σας.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας θα πρέπει:

Τα προϊόντα να επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση μαζί με την συσκευασία τους (κουτί, καρτελάκια κλπ) και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς τους.
Παρακαλούμε τα προϊόντα να παραδίδονται συσκευασμένα σε μια οποιαδήποτε σακούλα για την προστασία τους στην μεταφορά.
Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά με μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφοράς (Γενική Ταχυδρομική).
Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει μέσω μη συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφοράς με χρέωση παραλήπτη, η επιστροφή δεν γίνεται αποδεκτή και επιστρέφει πίσω.

Όλες οι επιστροφές να αποστέλλονται στην παρακάτω διεύθυνση:
PENTATONIC Ι.Κ.Ε. ΡΟΔΩΝ 23, ΚΗΦΙΣΙΑ,Τ.Κ 14564 ΑΘΗΝΑ

Για την επιστροφή σας προς τα εμάς με τις συνεργαζόμενες εταιρίες μεταφορών, δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς (χρέωση παραλήπτη).
Στην περίπτωση αντικατάστασης προϊόντος με άλλο μέγεθος ή με διαφορετικό είδος, τα νέα προϊόντα αποστέλλονται από την εταιρεία μας με κόστος μεταφοράς €3, ανεξάρτητα από την αρχική αξία της παραγγελίας.

Σημείωση: Η PENTATONIC IKE επιφυλάσσεται του δικαιώματος να απορρίψει επιστροφές που στάλθηκαν μετά το πέρας της προθεσμίας επιστροφής (14 ημέρες) ή επιστροφές προϊόντων που δεν βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6208103 ή μέσω email στο: despina@lybe.gr.